Saturday, 19 January 2013

Zahvala in voščilo!

Zaključek leta je bil eden najlepših v mojem življenju. Koliko nasmejanih, veselih obrazov. Tudi zgodba z blokado na facebooku je prinesla veliko dobrih stvari. 


Sedaj bom lahko kmalu kupil laptop, ki ga nujno potrebujemo in za katerega je večji del denarja doniral Zavod LU- Tina Gams. Kar bo premalo bom porabil denar od prodaje koledarjev. Če ne bi bilo blokade facebooka , bi trajalo mesece preden bi prišel kdo k nam v Indijo in nam prinesel laptop. Vsaka stvar je za nekaj dobra in kdor koli je pripomogel k blokadi je napravil dobro delo in sem mu iz srca hvaležen. Gotovo si je mislil, da ni dobro, da toliko garam in imam pet facebook strani odprtih, da potrebujem počitek in naj nekaj časa delam le na treh.
Zgleda, da tudi Dedek mraz vidi stisko naših otrok in je podaljšal veseli december se v veseli januar. Paketi še kar prihajajo in nakupi so tudi pred vrati. Pri nas je vedno veselo v hiši ( dobivamo nove in nove botre) in za začetek leta imamo tudi mladino pri hiši, štiri majhne zajčke. Torej dodaten vzrok za veselje.
V letošnjem letu želimo dokončati projekt LOVEABLE HOME, kjer bo dom za naše najmlajše, najbolj kritične in za starejše, ki nimajo nikogar.
Želim si, da bi tako kot je nam Dedek mraz polepšal praznike in začetek novega leta naredil za vse otroke sveta, za vse ljudi in za vse živo kar obstaja . Želim naj bo srečno leto 2013 za vse. Iz dna duše se zahvaljujem Lidiji in Igorju Fischer, vsem botrom in drugim ljudem dobrih src, ki so bili z nami in še bodo in nam pomagali pri izgradnji Loveable homa ali pa postali botri.
HVALA!!! RADI VAS IMAMO!!! Vsem skupaj en velik objem!!!
Naj bo Bog z vami in vas čuva na vsakem koraku,
Gasper Orehek

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.