Wednesday, 4 April 2012

Z mamo smo junaki!!! Brez mame mi smo ničle!!!

Muthu Raja, Anbu Raj in Mutharasu so brez staršev in živijo pri teti. 

Očka  in mamica sta umrla  v nesreči. Pomaga jim botra gospa Marta Polc Remc, ki je nadvse dobra . Kličejo jo kar mama. Otroci pravijo, da so zelo srečni, da imajo tako dobro botro. Pomagala jim je  preurediti kočo, ki je bila porušena  v času ciklona Thane. Pred dvema dnevoma me je  zaprosila, naj jih popeljem v nakupovanje. Odšli smo jih iskat  domov  in in jih odpeljali v trgovino. Še nikoli prej niso bili tako daleč stran od svojega doma. Sami so si izbrali torbe, nato smo šli  v trgovino  z obutvijo. Bili so presenečeni,da obstaja  tolika raznolikost čevljev. Veselilo jih je,da so si lahko sami izbrali obutev. Potem sem jih odpeljal še na sladoled. Uživali so in rekli, da v svojem življenju  ne bodo pozabili svoje mame  saj jim je omogočila, da so prvič odšli po  nakupih in za njih storila toliko dobrega . Naslednji dan, ko so prišli k sošolcem in prijateljem,so pripovedovali, da je njihova mama  najboljša mama na svetu in, da jo neizmerno ljubijo: »Ona je storila že tako veliko za nas. Mi  prav tako želimo dati darilo za njo. Z mamo smo junaki. Brez  mame smo ničle«.

Jaz bi rad dodal to:
"Na tem svetu bi moralo biti več tako srčnih ljudi, kot je gospa Marta Polc Remc, ki je čudovita in polna ljubezni. Ne najdem primernih besed,da bi ji se zahvalil,a res iskrena hvala iz dna duše. HVALA!!! Njeno delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot gospa Marta Polc Remc so pravi zaklad življenja."

     POSTANITE BOTER TUDI VI!!
Otroci so nase največje bogastvo in naša največja odgovornost je poskrbeti za njih in jim pomagati,ko pomoč potrebujejo. Prosim vas,da se odzovete na prošnje za botrstvo otrok v Indiji., saj brez pomoči nimajo hrane in niti možnosti za šolanje, čeprav si tega močno želijo. HVALA V NJIHOVEM IMENU!!!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.