Thursday, 24 November 2011

To pismo je napisala 9-letna M.Monica!

Draga teta.
Ljubim te.. Vrecka,ki vsebuje pozdrav,cokoladno srce ogrlico in mila je zelo lepa. Od srca se vam zahvaljujem. Nikoli vas ne bom pozabila,prav tako pa pomoc,ki jo dobivam od vas. Zelo rada bi vas spoznala. Tvoja M.Monica, Ljubim te teta.

 

Jaz pa bi rad dodal to:Res lepo,kako z malo ljubezni lahko nekoga razveselis.Le poglobiti se je treba malo vanj.Na tem svetu bi moralo biti se vec tako srcnih ljudi kot sta Dr.Savitri Albinca Pesek in g.Marjan Sijanec.Res sta cudovita in polna ljubezni.Nikakor se ne moreta sprijazniti,da imajo nekateri otroci tako slabo zivljenske pogoje.Se jima je globoko dotaknilo srca in sta poleg M.Monica botra se drugim dvema deklicama.Njuni varovanci se jima od srca zahvaljujejo.Poleg tega sta oba zelo aktivna pri iskanju novih botrov.Po njuni zaslugi je tako sedaj prislo ze veliko otrok do botrev,bolse prihodnosti.

Ne najdem primernih besed,da bi se jima zahvalil,a res iskrena hvala iz dna duse.HVALA!!!HVALA!!...Njuno delo je vredno vsega obcudovanja.
Ljudje kot g.Marjan Sijanec in Dr.Savitri Albinca Pesek so pravi zaklad zivljenja.
 

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
Ne morete spremeniti zivljenje vsakega otroka,ki je potreben pomoci.Lahko pa spremenite zivljenje enemu.Pomagajmo pomoci potrebnim otrokom,da zivijo z dostojanstvom.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.