Thursday, 6 December 2012

Sriram jebil znova obdarovan

Boter Andrej se je tudi letos spomnil na Sriramov rojstni dan. To je pomenilo, da bo tudi letos deček dobil novo obleko in obutev. Trgovino je že poznal od lanskega leta, ko mu je boter tudi poslal denar za darilo.

Z veseljem si je s pomočjo moje žene zbral srajco in hlače, nato pa še obutev. Seveda je želel tudi sladoled in ga z veseljem pojedel. Škoda le, ker ni bilo še njegovega bratca, ki je doma ležal bolan z visoko temperaturo.
Doma se je preoblekel in zelo lepo je bilo videti zadovoljen in nasmejan obraz. Zaželel si je, da bi njegov očka bil z njim in bi se mu lahko zahvalil z objemom in mu povedal, da ga ima rad. Narisal mu je lepo risbico in dovolil, da ga posnamem zanj.
Hvaležna sva tudi midva z mojo ženo, da sva bila lahko del tega lepega doživetja.
Dragi prijatelji, odločite se tudi vi in postanite botri otrokom, ki nujno potrebujejo vašo pomoč.
Hvala!
Kontaktirajte nas. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani http://www.child-sponsor.net ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.