Monday, 6 August 2012

Sriram je za nagrado za dober šolski uspeh dobil darilo od botra Andreja

Sriram je za nagrado za dober šolski uspeh dobil darilo od botra Andreja iz Kamnika.

 

Naročil mi je naj Sriramu povem, da je vsebina paketa nagrada za uspeh v šoli in da se splača učit, pa ne samo zaradi takih malenkosti, kot je paket, temveč zaradi njega samega in njegovega uspeha v življenju.
Paketa je bil deček nadvse vesel in ga je z veseljem odpiral in pregledoval kaj vse je dobil. Notri je bilo vse za šolo za pisat in risat. Bolj ko je jemal stvari iz paketa bolj se je čudil: »joj kako lepe stvari sem dobil. Če bi bil moj boter Andrej zdaj tukaj bi se mu zahvalil, ga objel in mu povedal, da ga imam rad. V šoli se bom zelo potrudil.« Neprenehoma se je zahvaljeval  in ogledoval stvari.
Cela naša družina je bila prisotna in vsi smo se veselili z njim. Hvala Andrej, dan si polepšal poleg Sriramu tudi vsem nam.  Ponoči prav gotovo ni spal in je komaj čakal, da stvari nese v šolo in jih pokaže prijateljem in sošolcem
Andrej, Sriram mi je naročil, naj vam povem, da se iz srca zahvaljuje, vas ima rad in vam pošilja koš poljubčkov.
Andrej je poleg Sriramu boter tudi deklici Esthera Monisha.  Vesel sem, da imamo v Kamniku poleg društva botrov otrok TWIMC tudi botra Andreja, ki je boter s srcem in dušo.
Če želite postati boter-botra tudi vi imate možnost vseh informacij in plačevanja preko društva botrov otrok TWIMC iz Kamnika.
Vse podatke si lahko ogledate na spletni strani:  http://www.child-sponsor.net/
Kontaktni številki za vse informacije sta:
040-296-531 Lidija Fischer  in
041-705-732 Igor Fischer.
Ali e-mail: nandri937@gmail.com
Št računa za nakazila : Banka Koper  1010-0005-0872-324
Hvala!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.