Thursday, 14 February 2013

Sriram in Srija ♥

Si predstavljate žalostno zgodbo iz življenja Srije in Srirama. Imeli so mali skromni hut (koča iz blata in pokrita z listi bananovca). 


Imela sta mamico, očka in skromno a varno otroštvo. Nato sta naenkrat začutila krutost življenja. Izgubila sta očka, nato še mamico, ki je zgorela skupaj s hutom pred očmi male Srije. To je deklico zelo prizadelo in še danes velikokrat vidi prizor pred očmi. Deček ima na nogi bulo, ki ga boli a mu zdravnika ne morejo privoščiti. Otroka sta izjemno pridna in bistra. Zdaj živijo skupaj z babico in več kot 90 let staro prababico v skladišču vrvi v nečloveških, nevarnih razmerah. Prostor je namreč poln golazni in prahu. Preživeti jih skuša babica z izdelovanjem vrvi iz kokosa a to še zdaleč ni dovolj za preživetje. Ob obisku ju je obiskala tudi Ana Favai in je bila pretresena, ko je videla v kakšnih razmerah živijo. Zato jima je poslala darilca, katerih sta bila zelo vesela in ji v znak hvaležnosti pošiljata risbice v zahvalo. Oba imata že botre a jima ne morejo pomagati pri izdelavi huta, zato vas prijatelji iz vsega srca prosimo za pomoč. Hut stane od 400-500 eur in bi spremenil življenje otrokoma in od dela izmučenima babici in prababici. Za vaš prispevek se vam že v naprej zahvaljujemo. Denar lahko nakažete na
TR Društvo botrov otrok TWIMC,
Neveljka pot 16,1241 Kamnik ,
Banka Koper 1010-0005-0872-324 s pripisom za Hut

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.