Friday, 3 August 2012

Srinivasan je bil presrečen in presenečen!

Botra  Erika Žagar je poslala paket za Srinivasana 

 

 (mislim,da se še spomnite dečka s kužkom, kateremu smo iskali botro. Deček je velik ljubitelj živali. S ceste pobira kužke in jih vozi domov, ker se mu smilijo).
Srinivasan je bil presenečen in vesel. Sploh ni prišel do besed od začudenja. Ni mogel verjeti, da je res kar vidi. Dobil je tako velik paket, da ga je komaj držal v rokah.  Čudenju ni bilo ne konca ne kraja. Takoj se je preoblekel v novo srajco in hlače, ki so kot bi bile narejene po meri zanj. Vesel je bil tudi torbe, saj si jo je že dolgo želel, a si jo ni mogel kupiti. Vse to je bilo v paketu in poleg tega še vse kar potrebuje za šolo: zvezki, polna puščica,…
Zahvaljevanju ni bilo ne konca ne kraja. Raziskoval je in gledal kaj je dobil in se ni moral načuditi. Zraven je govoril:« Kako dobro mamico imam v Sloveniji. Kako rad bi,da je sedaj ob meni in bi jo stisnil in ji rekel: mami rad te imam«.
Veselili pa smo se tudi mi, ko smo ga gledali kako je vesel in s kakšnim veseljem pregleduje stvari.
HVALA ERIKA! Lepo ste polepšala večer nam, še posebno pa Srinivasanu. Ne verjamem,da je ponoči spal. Sem prepričan, da je še pozno v noč doma pregledoval stvari. In s kakšnim veseljem bo šel v šolo z novo torbo. HVALA VAM OD SRCA!!!
Srinivasan mi je naročil naj vam povem ,da se od vsega srca zahvaljuje, da vas ima rad in vam pošilja kos poljubčkov ter vam želi vse naj najlepše v življenju.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.