Saturday, 16 June 2012

Še vedno so ljudje, ki ne mislijo le nase!

Oh kako čudovita botra imata Kowsalya in Swetha. 

 

Lahko se zahvalita Bogu, da imata takšna botra kot sta G. Igor in Ga. Lidija Fischer.                                                                                                                     Ko sta v nedeljo prišli k nam nista vedeli, da ima Kowsalya rojstni dan.  Kowsalya je samo debelo pogledala in dejala:  »Nisem vedela, da imam danes rojstni dan«.  Ko je izvedela, da sta se botra spomnila na njen rojstni dan in ji poslala denar je bila presenečena in dejala, da ima ljubeče starše. Kowsalya si je za podarjen denar želela kupiti obleko in odpeljali smo jo po nakupih. Obleki si je sama izbrala. Na poti domov smo jo peljali na sladoled. Tam je dejala: »če bi bili starši ob meni, bi jih objela in poljubila. Zelo imam rada svoje starše in sem jim hvaležna. Hvala! Hvala!...Rada vaju imam! Rada vaju imam!« Bila je zelo srečna. Zelo lepo, kako lahko malo ljubezni osreči drugega.
Kako lep bi bil svet, če bi imeli več ljudi tako srčnih , kot sta G. Igor In Ga.Lidija. Resnično sta čudovita in polna ljubezni.
Kowsalya ima probleme s hojo. G. Igor in Ga. Lidija lepo skrbita zanjo. Plačala sta vse zdravniške preglede, slikanje, MRI,…
Onadva naredita veliko z njih . Ko je bila hiša poškodovana v Ciklonu Thane sta pomagala obnoviti hišo. Ciklon Thane je prizadel veliko ljudi. Odločila sta se pomagati tudi njim.  Prosila sta tudi prijatelje za pomoč. Z njihovo pomočjo smo obnovili 40 hutov. Ljudje so jim hvaležni.
Med drugim sta G. Igor in Ga. Lidija zelo aktivna v iskanju botrov. Z njuno pomočjo je veliko otrok dobilo botre in lepšo prihodnost.
Dala sta nam možnost, da oblečemo več kot 200 obubožanih otrok., ko sta zbrala in nam s pomočjo prijateljev poslala pakete z oblačili.
S pomočjo prijateljev- botrov  sta tudi odprla Društvo botrov otrok TWIMC v Sloveniji.
Zelo smo ponosni in hvaležni Bogu, da nam je namenil tako ljubeče prijatelje. Ne moremo vam povedati, kako smo navdušeni ,  hvaležni in srečni, ko vidimo kako dobri ljudje so na našem ljubem planetu zemlji. Zelo ste dobri, lahko ste mnogim za vzgled.
Iskrena vam hvala iz srca.
HVALA! HVALA! HVALA!
RADI VAS IMAMO! RADI VAS IMAMO! RADI VAS IMAMO!
Sreča ni v tem koliko imamo, ampak v tem koliko deliti znamo.
Življenje ni to kar dobimo, ampak to kar delimo.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.