Thursday, 30 August 2012

Raja ima nov avto!

risba zahvale družini Božič <3

risba zahvale družini Božič <3

Se še spomnite, ko je imel Raja rojstni dan? 

 

Njegovi botri družina Božič so mu  poslali denar . Dobil je  torto, šli smo  po nakupih in kot veste nakupili poleg oblačil tudi za mamo stvari, ki jih potrebuje v kuhinji. Zdaj pa so otroci družine Božič poslali  posebej za Raja še darilo po pošti. Paket je bil skoraj tako velik kot on. Vsi smo z zanimanjem opazovali, kaj se skriva v njem. Dobil je velik avto. Raja je bil neverjetno presenečen in vesel avtomobila, ki ga je komaj držal v rokah. Ta avto je prva igrača v njegovem življenju. Rekel je, da ga bo nesel v šolo pokazat sošolcem.  Njegove oči so kar žarele. Ne da se opisati te sreče. Do sedaj je bil največkrat lačen in na igrače še pomisliti ni upal. Zdaj, ko ima botre pa je njegovo življenje čisto drugačno. S ponosom ga je odnesel domov.
Otrokom družine Božič se od srca zahvaljuje. Vse skupaj lepo pozdravlja in želi vse najlepše. Pravi,da vas ima nadvse rad in da tudi moli za vas in vam pošilja kos poljubčkov.
Dragi prijatelji pomislite…tako malo je potrebno,da nekoga razveselimo,da nekomu spremenimo življenje na bolje. Kakšen pa je naš svet? Naši otroci izbirajo kaj bi jedli,katero igračo bi imeli. Drugje pa so srečni in veseli, če imajo kaj za jesti preden gredo spat. O igračah niti ne upajo razmišljati. Kaj pravite, kako bi bilo, če bi tisti, ki imajo dali le nekaj eurov zato, da drugi ne bi bili lačni. O,Bog! Dotakni se tistih, ki imajo in ki lahko dajo.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.