Tuesday, 3 July 2012

Prvi sestanek Društva botrov otrok TWIMC v Sloveniji

Prvi sestanek Društva botrov otrok TWIMC v sloveniji je za nami. 

 

Kljub mali udeležbi smo sprejeli kar veliko predlogov, načrtov in srečanje je bilo v prijetnem razpoloženju. Botri Majda Piko in Mateja Požar sta poskrbeli za prijetno presenečenje, saj sta pripravili izjemno okusne slane in sladke prigrizke. Ob tej priložnosti se vama Pika in Mateja iskreno zahvalimo. Osnova Twimc Slovenija je botrstvo otrok Indije in pomoč osirotelim. TWIMC Indija deluje pod okriljem našega Gašper Orehka, ki živi v Indiji in svoje življenje posveča otrokom sirotam in zapuščenim , lačnim in zlorabljenim ljudem v Indiji. Preko organizacije TWIMC so se za botrstvo odločili ljudje po celem svetu. Tudi v Sloveniji nas je že kar veliko, ki smo se odločili, da z zneskom 20 eur mesečno pomagamo otrokom do redne prehrane in vsem kar potrebujejo za šolanje. Pomembno je, da imajo redno prehrano, saj se lačen otrok ni sposoben učiti. S primerno izobrazbo pa imajo možnost do lepšega življenja, brez lakote in izkoriščanja. Postanite boter tudi vi, pridružite se botrom, ki so odprli srce za otroke, ki do sedaj niso vedeli, kaj je otroštvo. Njihov način življenja je lakota in izkoriščanje . Mnogi pristanejo na cestah kot berači ali pa jih izkoriščajo za delo za plačilo, ki ne zadostuje niti za hrano. Dajmo pokažimo, da nam ni vseeno. Kontaktirajte nas :

Društvo botrov otrok TWIMC

Neveljska pot 16 Kamnik.

Tel: 040 296 531 Lidija ali 041 705 732 Igor.
Če želite pomagati s prostovoljnimi prispevki za izgradnjo sirotišnice, katera je v teku, pa prosim nakažite na Banka Koper, TRR: 10100-0050872324.
Hvala!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.