Tuesday, 6 March 2012

Pismo zahvale botrama Mateji Požar in Majdi Piko!

To pismo so napisali otroci,katerim sta botri gospe Mateja Požar in Majda Piko!!! 

 

Dragi mamici!
Kako sta? Mi trije z babico se imamo lepo. Zaradi vajine pomoči smo tukaj vsi trije srečni. Pomagali sta nam , da imamo streho na naši hiši,ter nama kupili tudi kozo in piščance. Od srca se vama zahvaljujemo. Ne želimo vaju klicati tete ampak vaju želimo klicati mami. Vidve skrbita za nas namesto naše mamice. Nikoli v našem življenju ne bomo tega pozabili. Nasa babica skrbi za nas zelo dobro, obenem pa tudi skrbi za kozo in piščance. Zelo se želimo, da bi se osebno srečali. V molitvi prosimo Boga,da bi nas obiskali. Dobrodošli v našem domu.
Še enkrat se zahvaljujemo za vse. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!.....
Vajini ljubeči otroci,
M. Ajith Kumar
M. Ranjitha
M. Nathiya

Jaz pa bi rad dodal le to,da je takih srčnih ljudi kot sta gospe Mateja Požar in Majda Piko zelo malo. Njuni varovanci so jima neskončno hvaležni. Njuno delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot gospe Mateja Požar in Majda Piko so pravi zaklad življenja.

"Ne morete spremeniti življenje vsakega otroka,ki je potreben pomoči. Lahko pa spremenite življenje enemu. Pomagajmo pomoči potrebnim otrokom,da živijo z dostojanstvom.

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.