Wednesday, 16 January 2013

Parimala!

Boter Matjaž Rogelj je poslal paket za svojo varovanko Parimalo, kot je to storila njegova hčerka Špela za svojo varovanko Cithro. 

Parimala je v naši podružnici Dindigal. Tudi za  Parimalo je bilo darilo nadvse veselo presenečenje. S kakšnim veseljem je odpirala paket. Ko je videla  koliko stvari je dobila, je bila čisto brez besed. Samo smejala se je in neskončno uživala. Ko je vse pregledala, me je prosila, da naj vas Matjaž lepo pozdravim, se vam zahvalim in povem, da vas ima zelo rada in vam je zelo hvaležna. 
Tudi sam bi se  rad zahvalil iz srca, da  ste mi omogočil , da sem lahko osrečil Parimalo. HVALA!!! Vaše dejanje je vredno vsega občudovanja. Naj bo Bog z vami in vas čuva na vsakem koraku.
Dragi prijatelji, odločite se tudi vi in omogočite otrokom življenje brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroke, ki potrebujejo pomoč lahko poiščete na spletni strani  http://www.child-sponsor.net ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

Boter Matjaž Rogelj je poslal paket za svojo varovanko Parimalo, kot je to storila njegova hčerka Špela za svojo varovanko Cithro. 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.