Sunday, 27 January 2013

Paketi za praznike!

Kljub temu, da so prazniki že mimo paketi še vedno prihajajo in to je za nas in otroke še posebno veselje in presenečenje. 


Najprej bi se zahvalil Ana Favaii saj je z darilci razveselila nas in tudi druge otroke. Ksenja je bila brisače in skodelice zelo vesela, zdaj bo vedno pila čaj iz nje. Tudi bonboniere so nam polepšale in posladkale praznične dni. Zelo smo ti hvaležni Ana, ne znam opisati, a naj bo povedano z besedami, ki prihajajo iz globine srca. HVALA ANA!!! RADI TE IMAMO!!!
Še posebej pa sta bila vesela Srija in Sriram, ki sta prva dobila stvari iz paketa. Od presenečenja in veselja nista prišla do besed. Nikakor nista mogla dojeti, da je res in se ju je teta Ana spomnila in jima poslala darilo. »Kako dobro srce ima teta Ana. Koliko ljubezni. HVALA!!!HVALA!!!...Kako bi jo sedaj rada stisnila v objem in ji rekla kako zelo jo imava rada. Želiva ji vse naj najlepše in ji pošiljava kos poljubčkov«. Drugi otroci so v podružnicah in jim bom ob prvi priložnosti izročil darila.
Botri gospa Tjaša in gospa Bernarda Vušnik sta poslali paket za svoja varovanca bratca Dayanathya in Moorthya, botra Farhiye Fahriye Hassaballa je poslala paket za svojega Shiyama in Nataša Užmah svojemu varovancu Veerapathiranu. Botri so napravili svojim varovancem nadvse prijetno presenečenje in veselje. Otroci so bili presrečni in veseli paketov. Z radovednostjo so odpirali pakete ter si ogledovali kaj so dobili. Z navdušenjem so kazali darila eden drugemu in tudi nam in zahvaljevanju ni bilo ne konca ne kraja. HVALA!! HVALA!!! En drugemu so pravili kako dobre mamice (botre) imajo v Sloveniji , kako zelo jih imajo radi in kako zelo bi bili veseli, da so sedaj ob njih in bi se skupaj veselili. Mamice bi objeli in jim rekli kako zelo so jim hvaležni in kako zelo jih imajo radi. Naročevali so mi: »Stric povejte našim mamicam,da se zahvaljujmo, da jih imamo radi, jih lepo pozdravljamo, jim želimo vse najlepše in jim pošiljamo na tisoče toplih poljubčkov«. Tega dneva ne bodo pozabili nikoli v življenju. Hvaležni pa smo tudi mi, da ste nam omogočili, da smo jim lahko polepšali praznike in razveselili vaše varovance. Vaše dejanje je vredno vsega občudovanja. Kako z malo ljubezni lahko osrečimo drug drugega. Želim si, da bi vas posnemali tudi drugi in bi se več otrok imelo možnost šolanja in predvsem življenja brez lakote in izkoriščanja. Več o našem delu ter otrocih potrebnih pomoči lahko preberete na naši spletni strani: http://www.child-sponsor.net/ ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.