Monday, 23 July 2012

Otroci , ki so zaradi požara ostali brez doma, so dobili pomoč

Dragi prijatelji…se spomnite , ko smo prosili za pomoč družini s tremi otroci, ki jim je zgorela hiša? V požaru so izgubili vse. 

 

Prav kmalu bodo imeli obnovljen dom. Vsa zahvala gre botroma dečka G. Franklin Dasa Marjanu in Maji, gospe Staši , Mateji Požar in Majdi Piko. Zbrali smo 340 eur, kar je toliko kot potrebujejo, da se lahko ponovno postavijo na noge in znova zaživijo. Ko bo hiša obnovljena jo bomo poslikali in vas o tem obvestili. Za vse donacije se vam iz vsega srca zahvaljujemo. Naj bo vaša dobrota tisočkrat poplačana. Naredili ste čarobno delo, ki bo otrokom ostalo v večnem spominu. Prepričani smo, da ste marsikomu za vzgled. Dragi prijatelji, zdaj potrebujeta botre še Alex Raj in sestrica Sheeba. Otroci živijo sami z mamico, ki je sladkorna bolnica in težko preživlja družino. Prosimo odprite srce in jim olajšajte težko življenje.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.