Wednesday, 16 January 2013

Nithya!

Tudi v Dindigalu smo imeli skupinski nakup. Botra  Anita Kereži je želela, da njena varovanka Nithya dobi torto za rojstni dan. 


Torta je bila že naročena, kot je bilo dogovorjeno. Za denar, ki ji ga je poslala botra si je želela kupiti obleko, prvo novo obleko v njenem življenju. Izbrala je zelo lepo obleko, natikače in šolsko torbo. Peljal sem jo tudi skupaj z drugimi otroci na sladoled. Tudi za njo je bil to prvi sladoled in ji je bil zelo všeč. Poleg denarja je botra poslala Nithyi že drugi  paket, katerega je bila zelo vesela. Ko smo se vrnili nazaj je želela odpreti še paket. Bila je presrečna. Na koncu pa smo ji voščili za rojstni dan. Razrezala je torto in vsakemu dala po košček. Najprej babici in potem babica njej kot je tukaj v navadi. In šele potem tudi drugim. Preostanek torte pa je nesla domov in je rekla,da jo bo razdelila prijateljicam. Od veselja je zapela pesmico za svojo botro. Za Nithyo je bilo veliko to presenečenje in veselje. Ni in ni se mogla načuditi, kako dobro botro-mamico ima. Kako lepo skrbi zanjo. Bila je polna hvale. Želela si je,da bi bila ob njej in bi jo lahko objela in ji rekla kako zelo jo ima rada. Pošilja ji  na tisoče poljubčkov.                                                                                                       Tudi jaz se zahvaljujem botri, da mi je omogočila, da sem osrečil njeno varovanko. Njeno dejanje je vredno vsega občudovanja. Kako bi bil svet lep če bi bilo še več njej podobnih ljudi.                                             Dragi prijatelji odločite se in postanite botri tudi vi. Otroke, ki nujno potrebujejo pomoč lahko poiščete na naši spletni strani   http://child-sponsor.net/en/Children.html ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.       

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.