Sunday, 8 July 2012

NUJNO!!! Prosimo za pomoč družini s tremi otroci, ki jim je zgorela hiša!!!

Dečka G. Franklin Das, Alex Raj in njuna sestrica Sheeba  živijo sami z mamico, ki je sladkorna bolnica in težko preživlja družino.  

 

  Za Alex Raja in Sheebo iščemo botre, Franklin Das pa jih že ima.  Pred dnevi se jim je zgodila strašna tragedija.  Zgorela je hiša in vse kar je bilo v njej.  Zdaj imajo le obleko, ki jo imajo na sebi in to je vse. Otrokom so zgorele šolske obleke, torbe , zvezki, knjige in tudi vse ostalo. Zgoreli so tudi vsi dokumenti in hrana, ki je že tako ni bilo veliko.  Že prej so bili večkrat lačni kot siti, zdaj pa so ostali še brez vsega. Za mamico je poskrbela Clementsa, žena gospoda Gašperja , ki ji je darovala sarije, da ima kaj obleči. Spijo pod drevesom in kuhajo (kar jim darujejo sosedje, ki še zase nimajo dovolj) in to je sedaj njihovo življenje. Dragi prijatelji, ljudje dobrih src…prosimo pomagajte. Vsak euro bo dobrodošel, da si postavijo dom še pred monsunskim obdobjem. Nujno potrebujejo tudi hrano in šolske potrebščine , uniforme,… Velikokrat ste že pokazali, da znate pomagati ljudem v stiski, pomagajte tudi tokrat. Da se izognete stroškom pošiljanja lahko prostovoljne prispevke nakažete na račun Društva botrov otrok TWIMC na                                                  Banko Koper,                                                                                                                                                                 TR 1010-0005-0872-324 ,                                                                                                                                     društvo pa bo nakazalo organizaciji TWIMC v Indiji, ki bo poskrbela, da bo vaša pomoč prišla v prave roke. Denar lahko nakažete tudi direktno na račun v Indiji:                                                                 TWIMC bančni račun:                                                                                                                                      TWIMC Dobrodelni sklad računa: 30411201028 HOME BRANCH: 00755 TIRUPPAPULIYUR (CUDDALORE) PBNO.1, POTIRUPPAPPULIYUR, CUDDALORE, DIST: Arcot (S) Tamilnadu 607002.         Pri nakazilu vam lahko pomagamo. Za vaše dobro srce in pomoč se vam najlepše zahvaljujemo!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.