Monday, 12 March 2012

Ljudje,ki jih je prizadel ciklon Thane dobili nove koče s pomočjo organizacije Twimc!

G. Gašper Orehek iz Slovenije z družino živi v mestu Cuddalore.

Je ustanovitelj organizacije TWIMC. Thane ciklon je zelo prizadel ljudi. G. Gašper Orehek se je odločil,da jim pomaga. Zaprosil je za pomoč prijatelje iz Slovenije. S pomočjo prijateljev je v Keezmampattu, Sathipattu in Cuddalorju na novo zgradil ali popravil 40 koč. Ljudje so jim neskončno hvaležni.

Jaz bi rad dodal to:
Od srca bi se rad zahvalil vsem prijateljem,ljudem dobrega srca,ki ste z donacijo prispevali,da smo lahko pomagali in na novo zgradili ali popravili več kot 40 koč, ki jih je prizadel ciklon Thane v mesecu decembru 2011.
DONATORJI: Lidija in Igor Fisher,Rok Fischer,Mateja Požar in Majda Piko,Marta Polc Remc,Založba Rokus,Katarina Marinčič,Andreja Križan Lipnik,Urška Odar,Sonja in Vladimir Medic,Slapnik Lidija,Barica Marentič Požarnik,Kranjc Ivic Mira,Antonia Novak,Študentje 3c,Rozinka Božena Perko,Katja Sevšek,Suzana Fink,Zdenka Štolc, Alenka Selak Venišnik, Slatnar Mavricij,Ocepek Maja S.P.,Alenka Selak,Ovčak Vilma,Marija Mihevc,Nataša Čebulj,Vinko Hacin,Maja, Marija Skočir in Marjan Velej
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.