Monday, 7 January 2013

Lakshmi!

Botra Petra Melanšek in Vivapen d.o.o. so nam  poslali velik paket v katerem je bilo polno svinčnikov, flomastrov, nalivnikov, …


Varovanka Lakshmi s sestrico in bratcem so bili zelo presenečeni in veseli. Cela, velika škatla pisal in drugih šolskih pripomočkov, toliko na kupu jih še niso videli. A nismo razveselili samo njih, razdelili smo jih med več kot 100 otrok. Raziskovali so in gledali kaj vse so dobili. Zatem so se prav vsi zahvaljevali in sijali od sreče. Božič je bil za vse te otroke nepozaben. Lakshmi pa se je pohvalila, kako dobro mamico ima tam daleč v Sloveniji, ki je poslala tako velik paket. Kar sijala je od sreče in z veseljem delila paket z bratcem, sestrico in ostalimi otroci. Veselili smo se prav vsi in otroci so od veselja peli in plesali. Prosili so me naj se vam zahvalim in vas lepo pozdravim. Pošiljajo vam poljubčke in pozdravčke. Ravno tako se tudi jaz v imenu vseh staršev, skrbnikov in učiteljev zahvaljujem za to vaše čudovito dejanje.
To dejanje je vredno občudovanja. Kadar otroke razveselimo v imenu botrov vedno pomislil tudi na tiste otroke, ki so na cesti, lačni in jih čaka kruta usoda. Prosimo vas, dragi prijatelji odločite se in pomagajte nam rešiti te otroke krute usode. Otroke, ki nujno potrebujejo pomoč lahko poiščete na spletni strani :http://www.child-sponsor.net ali na facebook strani Drustvo botrov otrok TWIMC.

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.