Monday, 20 February 2012

Kiruthigina slovenska družina

Andreja Križan Lipnik in njena družina so se pred enim letom odločili in posvojili čudovito deklico 

Cela družina, še posebno trije otroci so jo vzeli za svojo in za njo tudi tako skrbijo. Otroci so narisali risbico svoje sestrice Kiruthige , njenih staršev , ki so v nebesih, starih staršev, pri katerih živi, Gasperja, kot prijatelja, ki jih je združil in njeno slovensko družino. Kiruthiga je bila risbice zelo vesela.
Tudi Kiruthiga je za njih narisala risbico v zahvalo.
Ko je Kiruthigi odneslo streho v času ciklona je njena slovenska družina poskrbela, da so prišli do nove strehe. Poslali so ji tudi nekaj denarja več za nekoga , ki potrebuje pomoč. Kiruthiga je tako dala ostanek denarja dečku, ki še nima botre in mu drugače nihče nebi pomagal.
Nekega dne je Kiruthiga dobila paket od slovenske družine. V njem je bila čudovita modra oblekica in risbica, katero je narisala njena sestrica in na kateri je narisana ona prav v tej oblekici.
Bi tudi vi želeli posvojiti otroka na daljavo? Bi tudi vi želeli občutiti to, kar občutimo botri, ki postanemo starši tem nebogljenim otrokom?
Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo . 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.