Friday, 18 January 2013

Kamatchu!

Ne znam vam opisati kakšno  veselje in presenečenje je napravila botra Darinka Hojnik  za Kamatchi s poslanim denarjem za Novoletni nakup. 


Hvaležna je Bogu, da ji je dal tako dobro mamico. Rekla mi je kako rada bi jo objela in ji rekla, kako zelo rada jo ima. Od veselja je zapela pesmico. V času nakupa mi je bila v veliko pomoč pri ostalih otrocih. Je zelo samozavestna in je prevzela vlogo voditeljice. Z znanjem angleščine tudi zelo lepo napreduje in mi je pomagala obrazložit otrokom in trgovcem po trgovinah kaj želimo.
Sama si je zaželela nadvse dobre obleke in izbrala si je dve in malce bolj trpežne natikače, ki so zelo lepi. Da bi njej in ostalim še bolj polepšal dan smo se ustavili v slaščičarni. Nadvse vesela je bila, ko je jedla sladoled, saj je bil to njen prvi v življenju.
Ob slovesu mi je naročevala, da naj  povem botri, da jo ima neskončno rada, se ji iz srca zahvaljuje jo lepo pozdravlja, da se jo spomni v molitvah in ji pošilja na tisoče poljubčkov.
Zahvaljujem pa se tudi jaz, da  mi je omogočila, da sem lahko polepšal praznike njeni varovanki.
Njeno delo je vredno vsega občudovanja. Vsem nam je za vzgled. Ljudje kot ona so pravi zaklad življenja.
Postanite botri tudi vi in rešite otroke težkega življenja. Otroke, ki nujno potrebujejo pomoč lahko poiščete na spletni strani: http://child-sponsor.net/en/Children.html ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC. Hvala v njihovem imenu!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.