Monday, 23 April 2012

Kako čudovito botro ima Jones Rufina!!!

Kako čudovito botro ima Jones Rufina!!! 


Jones je dobila paket od svoje botre. Bila je presenečena in ni mogla izraziti kaj čuti. Bila je precej nestrpna, da paket  odpre in vidi, kaj je notri. Ko je odprla in videla stvari je bila nadvse vesela. Vse kar  je dobila nadvse potrebuje. Le Bog ve, kaj človek potrebuje in na enak način tudi njena botra  ve, kaj deklica potrebuje in je to tudi poslala. Tako daleč od nje pa točno ve, kaj ji poslati.  To je res presenečenje .Botra  nadvse lepo skrbi za svojega otroka Rufino.  Rufina je rekla: »Moja botra je zame največji dar v življenju. Nikoli je ne bom pozabila. Ljubim jo zelo močno ...od srca si ji zahvaljujem. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!....

Jaz bi rad dodal to:
Na tem svetu bi moralo biti več tako srčnih ljudi kot je gospa Andreja Sršen. Res je čudovita in polna ljubezni. Ne najdem primernih besed,da bi se ji zahvalil,a res iskrena hvala iz dna duše. HVALA!!!Njeno delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot gospa Andreja Sršen so pravi zaklad življenja.

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!

Naši otroci si izmišljujejo,kaj bi jedli,katero igračo naj bi imeli. Ne zavedajo se kako srečni so. Drugi pa umirajo,ker nimajo niti drobtin z gospodarjeve mize. Ali smo tudi mi krivi??? Ko bi vsak dan dajali po nekaj cekinov,drugi ne bi bili lačni. Oh,Bog!  Dotakni se tistih,ki imajo,ki lahko dajo. Naj se jim odpre srce , da nebi bilo več lačnih ljudi, predvsem otrok.

OPRIMO SRCE IN POMAGAJMO !!!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.