Saturday, 29 September 2012

Kako čudovite botre ima G.SHeeba Ranith Mary!!!

Botre gospe Alenka Venisnik,Hilary Svegel in Mateja Cerenak so naredile  čudovito gesto in poslale svoji varovanki Sheebi darilo za rojstni dan, skupaj z denarjem, da si kupi kar potrebuje.

 

Za Sheebo je bilo to krasno presenečenje. Ko je prejela paket ni mogla izraziti svojih čustev. Ni mogla verjeti,da je to res. So to sanje???Bila je precej nestrpna,da paket odpre in vidi,kaj je notri. Ko ji je končno le uspelo je bila nadvse vesela. Stvari,ki jih je dobila nadvse potrebuje. Le Bog ve,kaj človek potrebuje. Na enak način njene botre vedo, kaj ona potrebuje in so ji to tudi poslale. Od začudenja in veselja sploh ni prišla do besed. A,ko je spregovorila ni bilo ne konca na kraja zahvaljevanju. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!....
Botre nadvse lepo skrbijo za svojo deklico Sheebo. Sheeba je rekla,da so njene botre največji dar v njenem življenju. Nikoli jih ne bo pozabila . Ima jih  nadvse rada....od srca se jim zahvaljuje in jim pošilja na tisoče poljubčkov.
Prav lepo,kako z malo ljubezni lahko nekoga razveselimo. Le poglobiti se je treba malo vanj. Na tem svetu bi moralo biti več srčnih kot so gospe Alenka Venisnik, Hilary Svegel in Mateja Cerenak. Res so čudovite in polne ljubezni. Ne najdem primernih besed,da se jim zahvalil;a res iskrena hvala iz dna duše. HVALA!!!!...Njihovo delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot gospe Alenka Venisnik,Hilary Svegel in Mateja Cerenak so pravi zaklad življenja. Želim si, da bi vas posnemali tudi drugi in bi še več otrok imelo možnost šolanja in predvsem življenja brez lakote in izkoriščanja!!!
Več o nas in našem delu ter otrocih potrebnih pomoči lahko zveste na naši spletni strani:http://www.child-sponsor.net

               "DAJMO NASA SRCA ZA DRUGE!!!"
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.