Wednesday, 7 November 2012

K.Deepika je prvič praznovala rojstni dan!!!♥

Deepika je za  rojstni dan od botrov Eve Barbare Viličnik in Sašota Turnška dobila denar, da si kupi kar želi. Bila je presrečna in hkrati presenečena, saj ni niti vedela,  da  ima rojstni dan.               

 

Z ženo sva jo z motorjem odpeljala do trgovine z oblačili. To je bil zanjo prav poseben dan, saj je bila prvič v trgovini z oblačili in si sama izbrala novo obleko.  Še nikoli ni imela nove obleke, zato je bila še posebej ponosna, ko je odšla  iz trgovine s svojo novo obleko v vrečki.                                                                          Kot vse otroke sem tudi njo peljal na sladoled. Prav veselje jo je bilo gledati, ko je prvič v svojem življenju jedla sladoled.                                                                                                                                                                      Ko smo se vrnili k nam domov se je takoj preoblekla v novo obleko in bila je zelo lepa.  Vesel sem, ker vem, da bosta tudi botra uživala ob gledanju slik . Hvala botroma, ker sta mi omogočila narediti takšno veselje Deepiki, saj je bil to zanjo nepozaben dan, ki si ga niti v sanjah ni mogla zamisliti.                                                                                                                       Deepika me je prosila, naj se vama zahvalim in v njenem imenu pošljem tisoč poljubčkov.                                           Dragi prijatelji, postanite botri in jim omogočite življenje brez lakote in možnost šolanja.  Vse podatke dobite na spletni strani http://www.child-sponsor.net/ ali na fb strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.