Saturday, 19 January 2013

K. RAJALAKSHMI IN V. ESTHERA MONISHA!

G. Andrej je boter V. Esthera Monishi ter B.Sriramu  in g.Cizelj Matic je boter K. Rajalakshmi. 


Ker vidita v kakšnih razmerah živijo njuni varovanki, sta se odločila, da jima poleg rednega botrstva še dodatno pomagata. Poslala sta mi denar naj njuni varovanki peljem po nakupih in naj si kupita kar potrebujeta.
Obe živita v siromašnih vaseh v okolici Dindigala, ki je od mene oddaljeno 400 km. Tam imamo eno izmed naših  TWIMC podružnic. Ker je malce bolj oddaljeno od mene in traja kar več kot 10 ur vožnje gledam, da v tem času, ko pridem tja naredim čim več. Kot smo se  zmenili smo se dobili v našem TWIMC centru, kjer je bilo je srečanje z vsemi otroci, ki jih imamo tam. S seboj sem imel tudi paket za Nithyo od botre Anite Kereži. Deklica ga je bila zelo vesela.
Takoj sem opazil, da sta dekleti prišli bosi. Ko sem ju vprašal kaj želita kupiti, sta si obe zaželeli novih oblek in obutve. Do sedaj nista imeli možnosti imeti novih oblek in sta nosili le oblačila, ki so jima bila podarjena. In, ker nimata kaj obuti sta se nove obutve zelo razveselili. V trgovini sta bili zelo negotovi in jima je bilo nerodno, hkrati pa sta bili veseli, ker sta si lahko sami izbrali oblačila in obutev.
Na koncu sem jima želel še polepšati dan in smo odšli še do slaščičarne na sladoled. Ne da se opisati kako sta bili veseli, saj sta ga jedli prvič.  Povedali sta  mi kako dolgo sta si želeli poizkusiti sladoled.
Deklici sta me prosili naj botroma povem, da se jima od srca zahvaljujeta, ju lepo pozdravljata in jima želita vse naj najlepše.
Tudi sam bi se  rad iz srca zahvalil ,da sta mi omogočila, da sem lahko osrčil njuni varovanki. Naj bo svet poln taksnih ljudi kot sta onadva. Ljudi, ki delijo upanje in srečo.
Dragi prijatelji odločite se tudi vi in postanite botri tem ubogim otrokom. Omogočite jim otroka vredno življenje. Otroci, ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani http://www.child-sponsor.net/ ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.