Wednesday, 14 March 2012

Joj, kako so bili srečni!

 Bil bi sobotni dan kot vsak drugi, a bil sem zmenjen z ravnateljico najbolj siromašne šole v okolici Cuddalore. 

 


Pred nekaj dnevi sem dobil namreč dva paketa z novimi oblačili iz Slovenije. Tako se mi je ponudila priložnost, da lahko pomagam in oblečem več kot 70 revnih otrok.
Spomnil sem se ravnateljice šole St. Sabestion midle school, ki me je že večkrat prosila, če bi lahko kako pomagal otrokom v njeni šoli. Tu so namreč otroci nadvse revni.
Že sam prihod v šolo je bil drugačen kot druge dni. Otroci, učitelji so me čakali pred šolo,da mi zaželijo toplo dobrodošlico.
Nasmejani obrazki so mi povedali vse.
Oblekli smo vse dečke 6, 7 in 8 razreda. Joj kako so bili srečni. Od sreče so kar poskakovali in vriskali. Skupaj z njimi so se veselile tudi njihove učiteljice. Zahvaljevanju ni bilo ne konca ne kraja. Bili so presrečni.
Občutek je bil enkraten, sama radost, ko sem videl kako so otroci srečni.
Največja sreča je osrečevati ljudi, še posebno pa otroke in ni ga lepšega občutka.
Hvala vam Lidija in Igor za to priložnost. Res sta čudovita in polna ljubezni. Zahvaljujem pa se od srca tudi vama Ana Favai in Marko Vrhovnik, ki sta poskrbela za donacije in pripomogla,da smo lahko osrečili toliko otrok. Zahvalil pa bi se tudi vsem,ki ste od srca darovali oblačila in nam omogočili,da smo oblekli več kot 70 otrok.
OD SRCA HVALA PRAV VSEM. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!NAJLEPŠA HVALA MOJI DRAGI PRIJATELJI!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.