Thursday, 15 March 2012

Hai,Hai moja mami mi je poslala igrace!!!

Auxilia Mary je dobila paket od njene botre gospe Katarine Marinič.

 Ko je videla stvari, je bila tako srečna, da je skakala sem ter tja. Z besedami ne morem izraziti njeno srečo.. Ko je videla knjige z angleško abecedo, je dejala, da bo ona sedaj učila vse otroke in prijatelje okoli njene hiše…. A,B,C,D..... Bila je nadvse začudena, ko je videa toliko igrač, knjig, itd .. Prav tako je dejala,da se bo sedaj učila še veliko bolje kot pa do sedaj.. Naročila mi je, naj sporočim njeni mami,da se ji od srca zahvaljuje in ji pošilja ljubeznive poljubčke.. Vzela je igračo v roko in rekla:.«Hai, hai moja mami mi je poslala igrače«. Nazadnje je hotela, da odnese paket sama domov. Poskušala ga je dvigniti,a ga zaradi teže ni mogla.. .

Jaz pa bi rad dodal le to,
da je takih srčnih ljudi kot sta gospa Katarina Marinič zelo malo. Njuna varovanka ji je neskončno hvaležna. Njeno delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot je gospa Katarina Marinič so pravi zaklad življenja.

"Ne morete spremeniti življenje vsakega otroka,ki je potreben pomoči. Lahko pa spremenite življenje enemu. Pomagajmo pomoči potrebnim otrokom,da živijo z dostojanstvom.

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.