Sunday, 15 July 2012

Gašper je vesel novega telefona!

Danes sem dobila sporočilo od Gašperja. 

 

Bil je izjemno vesel, saj je dobil telefon od botra Marka in Marine Celarc. Telefon je prvo izjemno koristno darilo za TWIMC LOVEABLE HOME. Tako bodo lahko lokalno povezani in se bodo lažje sporazumevali in redno kontaktirali.  Gašper je navdušen, saj je z mobitelom možno tudi fotografirati in bomo lahko zdaj še bolj pogosto v kontaktu in dobili še več podatkov in fotografij, katerih se vsi tako zelo veselimo. Zdaj bo  Gašper s prostovoljci v rednih stikih, saj na vasi ni bilo do sedaj nobenega telefona. Njegova sreča je neizmerna. Pravi, da bi najraje kar zaplesal od veselja. Zdaj, ko se pričenja izgradnja sirotišnice in doma za starejše bo Gašper še pogosteje na poti in mu bo olajšana komunikacija  s prostovoljci.  Kako bodo šele ljudje veseli, ko bodo dobili telefon in bodo lahko v rednih kontaktih z Gašperjem.
Marko in Marina Celarc, Gašper se vama od srca zahvaljuje in pravi: »vidva  sta pravi zaklad življenja. Mnogim sta za vzgled. Če bi bili vsi kot vidva, bi bila nebesa na zemlji. Naj bo Bog z vama in vaju čuva na vsakem koraku«.
Dragi prijatelji odzovite se tudi vi…pomagajte, če le morete. Gašper pravi, da je vsaka pomoč dobrodošla. Če želite pomagati k izgradnji TWIMC LOVEABLE HOME lahko prispevke v Sloveniji nakažete na račun DRUŠTVA BOTROV OTROK TWIMC na Banko Koper   1010-0005-0872-324 s pripisom CHAR (dobrodelnost), da se izognete stroškov pošiljanja denarja v tujino. Lahko  pa nakažete tudi direktno na Račun TWIMC v Indiji na naslednji račun:                                                          Western unija Gašperja Orehek No.4.Kuttiappan Nagar, Vannarapalyam in CUDDALORE-607001, Tamilnadu, Indija                                                                                                                                            TWIMC bančni račun: TWIMC Dobrodelni sklad računa: 30411201028 HOME BRANCH: 00755 TIRUPPAPULIYUR (CUDDALORE) PBNO.1, POTIRUPPAPPULIYUR, CUDDALORE, DIST: Arcot (S) Tamilnadu 607002
Hvala vam že vnaprej iz vsega srca!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.