Friday, 25 November 2011

Gasper Orehek predsednik TWIMC-a,ki zivi v Vannarapalyam-Cuddalore,pomaga stevilnim otrokom

Gasper Orehek predsednik TWIMC-a,ki zivi v Vannarapalyam-Cuddalore,pomaga stevilnim otrokom s svojimi tujimi prijateljni,ki pomagajo financno otrokom.

G..Igor,Gospa.Lidija sta bila na obisku pri .Gasper Orehek na njegovem domu.Obiskala sta tudi svoje posvojeni dekleti Kawsalya in Swetha.


Dobrodoslica jima je bila zazelena z arathy.Nista obiskala samo svoje posvojenke,ampak sta obiskala tudi otroke,kateri dobivajo pomoc preko njunih prijateljev.Njimi sta razdelila sladkarije in igrace,ki so jima jih dali njuni prijateljni za otroke.Bila sta izredno zalostna zaradi tezkih razmer v katerih morajo otroci ziveti.Rela sta,da otrokom,ki se nimajo botrov bosta poskusala najti botre med njunimi prijateljni.

 

Dekleta ,katerima sta botra G.Igor in gospa Lidija sta odpeljala na izlet v Aurouill.Si skupaj ogledali mesto.Jima kupila okraske in obleko.Predsednik TWIMC-a Gasper Orehek in otroci so zelo hvalezni in se zahvaljujejo g.Igorju in gospej Lidiji in njihovim prijateljem za pomoc,ki jo dobivajo.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.