Thursday, 2 August 2012

Francini Ancy se je izpolnila skrita želja!

Botra Katja Sevšek je poslala denar za A.Francino Ancy, kot nagrado za dober učni uspeh. 

 

Zaprosila me je,da naj njeno varovanko peljem po nakupih in naj si kupi kar potrebuje in kar želi.  Francina si je že dolgo želela ročno uro. Zdaj si bo lahko kupila uro in jo imela za spomin na botro. Ker pa je potrebovala obleko in obutev, smo jo najprej peljali v trgovino z obleko in obutvijo. Kupila je obleko, ki jo je sama izbrala in bila je zelo vesela. S pomočjo moje žene si je nakupila še druge stvari, ki jih je potrebovala za obleči in obuti. Natikače je imela le tiste, ki jih je imela obute. Zdaj se ji ni treba bati, da bo morala hoditi bosa, ko se ji bodo sedanji strgali.
Nato smo se zapeljali  do trgovine z urami,kjer si je kupila uro, ki si jo je sama izbrala. Njeno veselje je bilo neizmerno. Ni mogla verjeti,da ima uro, ki si jo je teko dolgo želela. Zahvaljevanju ni bilo ne konca in kraja. HVALA!!!HVALA!!!Kar naprej je ponavljala,  kako dobro mamico ima, kako bi jo sedaj rada stisnila v objem in ji rekla :«mami rada te imam«
Na koncu pa sem dekleta še zapeljal na sladoled. Obe ne bosta pozabili tega dneva. Jaz pa tudi ne. Joj kako lepo je ko,lahko nekomu pomagaš in  vidiš vesele nasmejane obrazke. Hvaležen sem Katji, da mi je dala priložnost, da sem lahko osrečil Francino.
Ob slovesu mi je Francina naročala, da naj sporočim mamici, da se ji od srca  zahvaljuje,  jo lepo pozdravlja, da moli zanjo in jo ima nadvse rada . Pošilja ji na tisoče poljubčkov  ter ji zeli vse najlepše v življenju, saj si to zasluži s svojo dobroto.
Katja Sevšek je lahko za vzgled vsem nam. Njeno dejanje je vredno vsega občudovanja. Zaradi ljudi kot je Katja Sevšek je življenje na našem ljubem svetu bolj prijazno. Velikokrat premišljujem,  kako lepo bi bilo,ko bi bilo še več njej podobnih ljudi.
Pridružite se tudi vi, postanite botri otrokom, ki so večkrat lačni, kot siti. Omogočite jim otroka vredno življenje. Kontaktirajte nas!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.