Thursday, 3 January 2013

E. Thulasi in Eagasty

Včasih se vprašam, se sploh zavedamo kako lepo nam je, ko imamo streho nad glavo, dovolj hrane in ljubezni. Nam se zdi vse samo po sebi umevno, a ni tako, vse nam je dano in lahko v sekundi vse izgubimo. 

 

Že jutri smo lahko v isti situaciji pred katero si tako zatiskamo oči. Pomagajmo, če nam je dano in omogočimo tem otrokom lepše življenje, brez lakote. Kako ti otroci radi hodijo v šolo in se ne pritožujejo, ko hodijo peš, včasih tudi več kilometrov daleč po vročini  ali dežju.
Thulasi in Eagasty sta sestrici, ki živita v nemogočih razmerah. Njihova koča ( če se lahko tako reče, saj nima ne sten ne prave strehe) je v zelo slabem stanju. Koča je nujno potrebna dodelave in strehe. V času dežja jim lije voda v kočo in je popolnoma poplavljena. V vodi plavajo golazni od kač do raznoraznih drugih, tudi strupenih živali. Gospa Mihaela Kosi se je odločila, da  pomaga Thulasi dokončati šolanje, toda tudi njena sestrica Eagasty bi nujno potrebovala pomoč, saj se lahko zgodi, da jo bodo morali prezgodaj poročiti, če želijo, da sploh preživi. Dragi prijatelji prosimo pomagajte nam tudi pri zbiranju sredstev za postavitev koče za to družinico. Koča stane okrog 300 eur in prav vsak najmanjši prispevek bo dobrodošel. Hvala vam!!!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.