Sunday, 12 February 2012

Draga mami Lidija in očka Igor!

2012-februar

2012-februar

2011-29.12

2011-29.12

Pismo,ki sta ga svojima botroma napisale M.Svetha in M.Kowsalya!!!! -


Draga mami in ocka!
Kako ste kaj?Mi smo v redu tukaj.
Dne 29.12.2011 smo imeli ciklon Thane.V casu ciklona so zaceli stresniki padat z strehe eden po eden.Nekaj jih je celo padlo na nas.Zaradi noci in premocnega vetra nismo mogli iti nikamor.Vsi smo stali v kotu hise.Po milosti Bzji smo zivi.Naslednji dan zjutraj,ceprav je veter se mocno pihal smo tekli do bliznje sosedove hise in tu dobili zavetje.Dva dni smo ostali tam.
Ko smo prisli nazaj smo nasli vse uniceno in nase obleke in knjige mokre.Obleke in knjige smo posusili in jih uporabljamo.
Gospod Gasper z druzino nas je prisel pogledat.Videli so nas in vas obvestili.Vi ste nam takoj priskocili na pomoc.Z vaso pomocjo smo lahko nanovo postavili streho in sedaj lahko spet zivimo normalno zivljenje.
Vsi smo vam hvaležni za vaso pomoc.Najlepsa hvala!!!
Vase ljubece,
M.Swetha,M.Kowsalya

*************************
Jaz bi pa rad dodal to:
Ne znam vam povedati kako zelo ganjen,kako neskoncno hvalezen in presrecen,ko vidim kako dobri ljudje se obstajajo na tem nasem ljubem svetu.Ne najdem primernih besed,da bi se zahvalil za pomoc,prijateljsko besedo in tudi financno podporo z strani gospoda Igor Fisscher in gospe Lidija svojim deklicema M.Swetha in M.Kowsalya,ki sta jma botra in ne samo to skupaj z Dr.Savitri Albinca Pesek,gospodom Marjan Sirjanec,gospej Mateja Pozar in Majda Piko ter ostalimi prijateljni,botri so pomagali svojim varovancem in se veliko drugim otrokom katerim botri niso pomagali ali niso mogli pomagati in tudi otrokom,ki se nimajo botrev,da so spet prisli do strehe nad glavo.
A res iskrena hvala iz dna duse.HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!Bili ste nam v veliko moralno podporo.Zaradi vas smo veliko laze prenasali globoko krizo crnih dni ciklona Thane.Sedaj otroci imajo spet streho nad glavo in lahko brezkrbno hodijo v solo.
Hvalezen sem Bogu,da imam prijateljne,kot ste vi.Res ste cudoviti in ste lahko vzor marsikateremu.Iz srca hvala!!!
"Naj bo svet poln taksnih ljudi kot ste vi.Ljudi,ki delijo upanje in sreco,brez zahteve."
Naj angel varuh bedi nad vami in vas varuje vsega hudega.

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
"Ne morete spremeniti zivljenje vsakega otroka,ki je potreben pomoci.Lahko pa spremenite zivljenje enemu.Pomagajmo pomoci potrebnim otrokom,da zivijo z dostojanstvom."
SPONZER SEDAJ!!!
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.