Monday, 15 October 2012

Dobrota,ki seže v srce!!!

Oh, kako čudovite botre imata Kowsalya in Swetha.

 

Lahko se zahvalita Bogu,da imata takšna botra kot sta g.Igor in ga.Lidija Fischer.
Obema deklicama sta poslala denar,naj si kaj kupita obutev. Ko sta deklici izvedeli,da sta jima poslala denar za nakup sta bili presrečni in dejali: »joj kako ljubece starse imava«. Veselje je bilo neizmerno, saj sta šli tokrat prvič skupaj po nakupih.
Z ženo sva jih zapeljala do trgovine s čevlji, kjer smo za Swetho najprej kupili copate z nogavicami,ki jih rabi v bolnici. Swetha se namrec uči za medecinsko sestro. Potem sta si pa sami izbrali malo boljše natikače.
Da pa bi bil dan popoln sem jih na poti domov odpeljal še na sladoled.
Tam sta dejali:" Če bi bila sedaj starša ob naju, bi ju objeli in poljubili. Zelo imava rada svoje starše in sva jima neskončno hvaležni. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!....
Zelo lepo, kako lahko z malo ljubezni osrečimo drugega. Tega dne Swetha in Kowsalya ne bosta nikoli v življenju pozabili.
Želel bi, da bi bilo se več botrov,kot sta g.Igor in ga.Lidija Fisher, da bi razveseljevali svoje varovance in jim predvsem omogočili otroka vredno življenje.
Onadva sta naredila veliko za njih .Kowsalya ima probleme s hojo. Poskrbela sta ,da je šla k zdravniku in plačala vse zdravniške preglede, slikanje, MRI,…
Ko je bila hiša poškodovana v Ciklonu Thane sta pomagala obnoviti hišo. Ciklon Thane je prizadel veliko ljudi. Odločila sta se pomagati tudi njim. Prosila sta tudi prijatelje za pomoč. Z njihovo pomočjo smo obnovili 40 hutov. Ljudje so jim hvaležni.
Med drugim sta g. Igor in ga. Lidija zelo aktivna v iskanju novih botrov. Z njuno pomočjo je že veliko otrok dobilo botre in tako prišlo do lepše prihodnost brez lakote.
Dala sta nam možnost, da oblečemo več kot 200 obubožanih otrok, ko sta zbrala in nam s pomočjo prijateljev poslala obleke.
S pomočjo prijateljev- botrov sta tudi odprla društvo botrov otrok TWIMC v Sloveniji.
Zelo smo ponosni in hvaležni Bogu, da nam je namenil tako ljubeče prijatelje.
Kako lepo bi bilo če bi na tem svetu bilo se več tako srčnih ljudi kot sta g.Igor in ga.Lidija. Res sta čudovita in polna ljubezni. Ne najdem primernih besed,da bi se jima zahvalil ,a res iskrena hvala iz dna duše. HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!!....Njuno delo je vredno vsega občudovanja. Ljudje kot sta onadva so pravi zaklad življenja..
POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
"Sreča ni v tem koliko imamo, ampak v tem koliko deliti znamo.
Življenje ni to kar dobimo, ampak to kar delimo."
DAJMO SRCA ZA DRUGE!!!
**********
Web:http://www.child-sponsor.net/

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.