Monday, 7 January 2013

Divya!

Tokrat bi vam rad predstavil Divyo. Nadvse zgovorno brihtno nagajivo deklico., ki se ti v trenutku usidra v srce.


Tudi ona je prišla bosa in smo ji poleg obleke kupili tudi natikače. Seveda smo jo peljali tudi na sladoled. V vseh trgovinah in tudi slaščičarni je vsakemu prirasla k srcu. Njen video posnetek vam bo nadvse všeč. Posebno pa bo všeč njeni mamici (botri) gospe  Suzani Jančič. Divya ima zelo žalostno življenjsko zgodbo. Ne ve,da sta ji mamica in očka umrla. Kerozinska posoda je eksplodirala v času kuhanja ( pri nas je veliko takšnih nesreč - precej otrok imam zaradi tega na našem seznamu). Mamica ji je zgorela skupaj s kočo v kateri so živeli. Očka  jo je poskušal rešiti, zagorel in kasneje v bolnici umrl. Divya je bila v tem času pri babici. Niso ji povedali o nesreči. Ko je dobila botro so ji rekli, da ima mamico v tujini in deklica je  sedaj  prepričana, da je njena mamica gospa Suzana Jančič. Babica sedaj po svojih močeh skrbi zanjo. Brez pomoči botre Suzane je nebi mogla šolati. Včasih ti samo pisanje življenjskih zgodb zarosi oči. Ko ji babica umre ne bo imela nikogar več. Vzeli jo bomo  v naš Loveable home kot še veliko drugih otrok,ki nimajo nikogar. Zato vas prosim moji dragi prijatelji in botri pomagajte nam pri izgradnji Loveable homa, da bodo imeli otroci in brezdomci zatočišče. Vsak še tako majhen prispevek bo dobrodošel. Hvala vam!
Posebna hvala pa Suzani, ki ji nesebično pomaga, da deklica lahko obiskuje šolo in kar je še pomembneje ni lačna. Suzana, deklica je ponosna na svojo mamico in vas lepo pozdravlja in pošilja poljubčke.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.