Tuesday, 5 June 2012

Dhayanithy in Moorthy sta se razveselila novih oblačil!!!

Včeraj je Gašper peljal po nakupih M.Dhayanithya in brata M.Moorthya.

 

Dhayanithyu je botra Tjasa Vusnik, Moorthyu pa njena babica Danica.
Bila sta  vesela in presenečena, da sta si lahko sama izbirala oblačila po svojih željah. Obiskali so tudi trgovino z obutvijo. Dobila sta novo obleko in obutev. Potrebovala sta tudi  šolski torbi, zato so jih jima kupili. Zdaj potrebujeta le še nove  šolske obleke, za katere bo poskrbela njuna babica. Šole  imajo različne uniforme in babica bo kupila najbolj  primerno blago in dala šivati. Kupila bo še druge  malenkosti, ki jih potrebujeta za šolo.
Ustavili so se tudi na kosilu pri Gašperju doma. Na poti domov ju je Gašper peljal še na sladoled in jima polepšal že tako lep dan,  saj sta prvič v življenju jedla pravi sladoled. Do sedaj sta jedla le ledene kocke, ki jih prodajajo za cesto na poti v šolo. To je bila pika na i. Fanta sta bila kot v sanjah. Neprestano sta se zahvaljevala: HVALA!!!HVALA!!!HVALA!!! in mi naročala, naj povem botrama, da ju imata neskončno rada.
Za nekoga tako majhne stvari so bile za njiju veliko veselje. Z njima se je veselil tudi Gašper in njegova družina, saj kot pravi Gašper: Ni ti lepšega občutka, kot nasmejane iskreče se oči,ki povedo vse.
Gašper je  nadvse hvaležen Tjaši, babi Danici in seveda tudi Bernardi-mami Tjaše Vušnik, ki je tudi prispevala nekaj denarja za nakup,da so mu dali priložnost,da lahko razveseli in polepša dan dvema brihtnima a siromašnima fantoma.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.