Sunday, 17 March 2013

Deepiga!

Čudovita botra Eva in Sašo  Viličnik sta napravila nadvse prijetno presenečenje in veselje svoji varovanki Deepiki, ko sta ji najprej poslala denar,da si je lahko kupila novo obleko za rojstni dan, sedaj pa še paket. 


Ko se je usedla na tla in začela pregledovati kaj vse je v paketu je bila nadvse navdušena. Vse ji je bilo tako zelo všeč, da se je kar naprej zahvaljevala in prosila, naj pozdravim mamico in očija v Sloveniji in se jima v njenem imenu zahvalim. To je bil najlepši rojstni dan v njenem življenju. Vsi smo se veselili z njo in uživali v prelepem dnevu.
Dragi prijatelji, odločite se tudi vi in pomagajte otrokom do dostojnega življenja brez lakote in izkoriščanja. Več o našem delu in otrocih potrebnih pomoči lahko preberete na naši spletni strani :http://www.child-sponsor.net ali na facebok strani Društvo botrov otrok TWIMC. Hvala!

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.