Saturday, 19 January 2013

Darilo Shiyamu za rojstni dan!

Oh,kako čudovito botro ima Shiyam. Hvala Bogu, da ima tako dobro botro kot je Farhiye Hassaballa. 


Še sam ni vedel, da ima rojstni dan a njegova botra (mami, kot jo kliče) je vedela. Zanj je bilo to čudovito presenečenje, ko je izvedel, da ima rojstni dan in, da je njegova mami poslala denar ,da se v trgovini lahko izbere in kupi kar hoče. Ni imel torbe za šolo in si jo je zaželel. Tako sem ga zapeljal do trgovine s torbami, kjer si je sam izbral torbo in puščico. S kakšnim veseljem bo šel v zdaj šolo z novo torbo in puščico. Nato sem ga zapeljal do trgovine s knjigami, kjer sem mu kupil knjigo za izpopolnitev angleščine. Da pa bi bil dan še bolj popoln sem ga zapeljal do slaščičarne, da se Shiyam posladka s sladoledom.  Do sedaj je jedel le ledene kocke, ki jih prodajajo na cestah. Joj kako mu je bil dober. Govoril je bolj malo,saj je bil čisto iz sebe od veselja. Edina beseda je bila HVALA! Ko sem  ga zapeljal nazaj domov mi je rekel:« kako dobro mamico imam v Sloveniji. Kako rad bi, da je sedaj ob meni in bi jo stisnil in ji rekel : mami rad te imam.« Ob slovesu mi je naročil  naj povem mamici, da jo ima rad,  si ji iskreno zahvaljuje in ji pošilja vagon poljubčkov.
Hvala ti Farhiye, da si nam omogočila, da smo lahko osrečili tvojega Shiyama. Deček dobro ve, da si v mislih vedno z njim in tudi on veliko misli nate. Tvoje dejanje je vredno vsega občudovanja in si nam lahko vsem za vzgled.
Želim, da bi tudi drugi otroci dobili botre in ne bi bili lačni. Lepo bi bilo videti srečne otroke, ki jih ne skrbi kaj bodo jedli in kako bodo živeli, zato vas dragi ljudje dobrih src pozivam k botrstvu. Pomagajmo otrokom do boljšega jutri brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani :http://www.child-sponsor.net/ in na fb strani  Drustvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.