Saturday, 29 September 2012

D. Alis Brisila Mary je bila kot princeska

Gospa Staša Koblar je botra D. Alis Brisila Mary. 

 

 Ker vidi v kakšnih slabih razmerah živi njen otrok, se je odločila, da ji poleg rednega botrstva še dodatno pomaga. Poslala mi je denar, naj jo peljem po nakupih , kjer naj si kupi kar potrebuje.
Prišla je v ponošeni obleki od nekoga, ki je ni več potreboval. S pomočjo moje žene sta nakupili vse kar je potrebovala od hlač, spalne srajčke, obleke in še drugo kar je potrebovala. Nato smo kupili še natikače, ki jih je nujno potrebovala.
Nato sem jo odpeljal še na sladoled. Kar ni se mogla načuditi, kaj vse je lahko kupila , pa še sladoled je dobila. Do sedaj je jedla le ledene kocke,ki jih prodajajo na cestah.
Nato smo se odpeljali k meni domov, da se je preoblekla in da smo videli kakšna je v novi obleki. Vsem nam se je zdela kot princeska. Z njo smo se veselili vsi. Njej in nam bo ta nakup ostal v lepem spominu.
Ne najdem pravih besed s katerimi bi opisal kakšno je bilo njeno veselje, ko si je lahko sama izbrala stvari, ki so ji bile všeč. Kar naprej je ponavljala,kako dobro mamico ima, kako bi jo rada stisnila v objem in ji rekla :"MAMI RADA TE IMAM!!! NAJLEPŠA HVALA ZA VSE!!!" Ob slovesu mi je Alis naročila, naj botri sporočim ,da se ji od srca zahvaljuje, jo lepo pozdravlja,da bo molila za njo in jo ima nadvse rada. Pošilja ji na tisoče poljubčkov. Želi ji vse najlepše v življenju, saj si to tudi zasluzi s svojo dobroto. Tudi jaz sem hvaležen Gospe Staši, da mi je bila dala priložnost osrečiti njeno Alis. Staša je vzgled vsem nam. Naj bo svet poln taksnih ljudi kot je ona. Ljudi,ki delijo upanje in srečo brez zahteve."
Dragi prijatelji v času,ko nekateri otroci izbirajo firme za obleke in izbirajo kaj bodo oblekli in jedli drugje po svetu otroci živijo v hudem pomanjkanju. Odločite se tudi vi! Postanite botri tem ubogim otrokom. Zelo malo je potrebno,da narišete nasmeh na otrokove obraze, jim omogočite stvari,ki se nam zdijo samoumevne....streho nad glavo,hrano šolanje, zdravstveno oskrbo....Omogočite jim otroka vredno življenje.... hvaležni vam bodo.
Kontaktirajte nas. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani http://www.child-sponsor.net/ ali na facebook strani Drustva botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.