Saturday, 19 January 2013

C. Karthic!

Ko sem Kartiku predal paket je od presenečenja vzkliknil: "Moj Bog,kako dobrega očeta imam v Sloveniji!"


Takoj je odprl paket. Vsake stvari se je razveselil posebej. Od sreče so mu žarele oči in veselju ni bilo ne konca ne kraja. Od presenečenja in radosti ni prišel do besede. »Je to res? Ali so to sanje? Kaj takega se dogaja samo v pravljicah.«
Takoj se je preoblekel v novo majico,ki je bila kot narejena po meri zanj. Toda, ko je spregovoril, se ni mogel dovolj zahvaliti: »HVALA!!!HVALA!!!«
Zaželel si je, da bi ob njem bil njegov očka (boter), da bi ga lahko stisnil in mu rekel, kako zelo ga ima rad.
Skupaj z njim pa smo se veselili tudi mi, ko smo ga gledali kako je vesel in s kakšno radostjo je sprejel darila.
HVALA VAM G. ANDREJ!
Lepo ste polepšali nedeljsko popoldne nam posebno pa Kartiku.
Na srečo je denar prispel in kot je g. Andrej želel sem tudi naredil. Prosim vas, da naslednjič, če bo kdo spet pošiljal denar, da ga ne dajete v paket, saj po navadi »izhlapi« iz paketa ... Pravi čudež je,da je denar sploh prispel.
Kartika sem skupaj z mamo zapeljal do slaščičarne. Izbral si je torto in sladoled. Prvič je okusil sladici. Do sedaj je jedel le ledene kocke,ki jih prodajajo za cesto ...

Kako sta mu bili slaščici dobri! Uresničile so se mu sanje. Končno je poskusil torto, pa ne samo to, temveč tudi sladoled! Tega rojstnega dne ne bo nikoli pozabil. Zanj je bilo to prvič, da ga je praznoval in bil tudi obdarjen ... Ne verjamem, da je ponoči lahko zaspal. Prepričan sem, da je še pozno v noč pregledoval darila. In s kakšnim veseljem bo šel v šolo v novo majici! Prosil me je, da naj povem botru, da ga ima neskončno rad in da ga lepo pozdravlja ter mu želi vse najlepše.
G. Andrej, HVALA VAM IZ SRCA!!! IZ SRCA VAM HVALA tudi za peresnice.
G. Andrej je poleg darila za svojega varovanca poslal tudi lepo število peresnic napolnjenih s svinčniki, radirkami in drugimi šolskimi potrebščinami še za druge otroke, ki jim tudi ni postlano z rožicami in jim s tem polepšal Božične praznike.
Njegovo dejanje je vredno vsega občudovanja. Ljudje, kot je on, so pravi zaklad življenja.
Kako z malo ljubezni lahko osrečimo drug drugega. Samo malo se moramo poglobiti vanj. V tem svetu bi morali imeti več ljudi s srcem, kot ga ima g. Andrej Šprajc. Res je čudovit in poln ljubezni.

Dragi prijatelji, odločite se in postanite botri tudi vi. Pomagajte otrokom do otroka vrednega življenja brez lakote in izkoriščanja.
Več o nas in našem delu ter otrocih, potrebnih pomoči, lahko preberete na naši spletni strani: http://www.child-sponsor.net/ ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.


 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.