Thursday, 3 January 2013

Božično- Novoletni prazniki

Božično- Novoletni prazniki so za nami, jaz pa sem še vedno pod vtisom prelepih dni, ki sem jih preživel z otroci. Ti dnevi bodo dragi botri tudi vašim varovancem ostali v nepozabnem spominu.

 

Z vašo pomočjo sem lahko  osrečil veliko otrok. Pravo veselje jih je bilo gledati tako srečne in hvaležne. Botra Petra Melanšek je poslala paket šolskih potrebščin svoji varovanki V.Lakshmi in priložila še za druge otroke. Boter Andej Šprajc je svojemu varovancu in tudi drugim otrokom poslal polne peresnice. Društvo botrov otrok TWIMC iz Slovenije nam je poslalo dva  velika paketa oblačil, igrač, obutve itd. Ko sem prišel na pošto po pakete sem jih komaj spravil v avto. Zavod LU  s Tino Gams je poskrbel za dodatno srečo naših otrok, saj so  z akcijo »otroci rišejo Ljubezen« pričarali nasmeh na obraze mnogih otrok , tudi tistih, ki so večkrat lačni in brez občutka kaj je biti otrok. In Vi Botri ste razveseljevali vaše varovance in jim tako naredili čaroben Božič in izjemno, srečno Novo leto.                   
Za denar, ki  ga botra gospa Darja Starešinič poslala za Anito, si je deklica izbrala nadvse lepo obleko. Bilo je zelo živahno, saj je bilo z nami več otrok. Za piko na i sem jih peljal še na sladoled in tortico, saj so bili nekateri prehlajeni. Tudi Anita je raje jedla torto. Pri nas doma je Anita oblekla novo obleko in od sreče in veselja zapela in zaplesala. Zdaj ima prvič novo obleko, saj je do sedaj nosila le stare in ponošene obleke. Hvala vam, ker ste mi omogočili, da lahko otroke razveselim.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.