Tuesday, 7 August 2012

Botri Mateja Požar in Majda Piko sta zopet presenetili

Botri Mateja Požar in Majda Piko sta zopet presenetili 

 in naročili preko interneta za svojo novo varovanko Jayakreeno piškote in poslali igrače. Piškote je dobila  že prejšnjo soboto in  sem ji jih izročil v nedeljo, igrače  pa so prispele  skoraj teden kasneje  in jih je prišla iskat v soboto.
Večjega presenečenja in veselja ji nista mogli napraviti. Jayakreena je z vnemo odpirala darilca in njene očke so žarele od sreče. Neštetokrat se je zahvalila: HVALA, HVAL,HVALA! Čeprav je bila utrujena  od potovanja z avtobusom(njena vas je 50 km oddaljena od Cuddalorja)bi se najraje neprestano igrala.
Pokazala nam je tudi, da se je v šoli že naučila prvo črko Tamil abecede in da zna napisati številki  ena in dve. To  se vidi tudi na fotografiji, ki je priložena slikam  od obeh obiskov pri nas, ko je dobila piškote in igrače. Rekla je, da bi se rada hitro naučila pisati, da bi mamicama (Mateji in Majdi) napisala sporočilo.
Naročila mi je, naj vama povem, da vaju ima nadvse rada in vama pošilja koš poljubčkov.
Skupaj z njo smo se veselili tudi mi. Hvala vama iz dna srca, da sta nam omogočili razveseliti vajino punčko. HVALA!!!
Mateja in Pika…vajino delo je vedno vsega občudovanja. Vajino dobro srce je nam vsem za vzgled. Poleg tega, da sta botri Ranjithi in Natiji, sta  pomagali tudi v času ciklona prekriti strehe ne le svojih varovank ampak še drugim ljudem, kupili sta jim kozico in kokoške, poslali igrače, torte za rojstni dan deklic, prispevali sta za nakup invalidskega vozička za Karthika, za pakete v Indijo,  za pogorelo hišo,pomoč ostalim otrokom itd....                                                                                                               Dragi prijatelji odločite se in postanite botri tudi vi. Odločite se in pomagajte otrokom do otroka vrednega življenja brez lakote in izkoriščanja. Pokukajte na našo spletno stran: http://child-sponsor.net/ in nas kontaktirajte za več informacij.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.