Wednesday, 2 January 2013

Botri Gospe Bernarda in Tjaša Vušnik sta presenetili svoja varovanca.

Bratca M.Dhayanthy in M.Morthy sta bila presrečna, ko sta izvedela, da sta botri zopet poslali denar za nakup. 

 

Izbrala sta si oblačila in obutev. Morthy je nujno potreboval šolsko torbo, zato si je lahko izbral kakršno je želel. Zatem sta si izbrala knjige za učenje angleščine in še nekaj šolskih potrebščin. Za vesel zaključek smo odšli še na sladoled. Pri nas doma sta se preoblekla in vsi smo bili veseli z njima. Ta Božič je bil zanju nepozaben in neskončno srečen, saj sta prvič dobila darilo po svojih željah. Prosila sta me naj mamici-botri pozdravim, se jima zahvalim in jima pošljem poljubčke.
Iz srca se vama  zahvaljujem tudi jaz, da smo za praznike lahko osrečili vajina varovanca. HVALA!!! Vajino  dejanje je vredno vsega občudovanja in ljudje kot vidve ste pravi zaklad življenja.
Želim si, da bi tudi drugi otroci dobili botre in ne bi bili lačni. Lepo bi bilo videti srečne otroke, ki jih ne bi skrbelo kaj bodo jedli in kako bodo preživeli, zato vas dragi ljudje dobrih src pozivam k botrstvu. Pomagajmo otrokom do boljšega jutri brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani :http://www.child-sponsor.net in na fb strani  Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.