Wednesday, 6 March 2013

Botra Milojka Šerbec Turk je osrečila svojo varovanko Bhuvaneshwari in njeno mamo!!!

Tukaj so nesreče zaradi kerozina vsakodnevne. Ženske, otroci, cele družine umrejo v eksplozijah kerozina. 


Tako se je zgodilo tudi Andeli in njeni mami, kateri je bila gospa Milojka botra.
Ko se je gospa Milojka odločila, da bo botra  Bhuvaneshwari je sklenila, da jima kupi plinski štedilnik, da se nesreča nebi ponovila. Sedaj bo lahko mama s ponosom in brez bojazni kuhala in še hitreje bo kuhano. Obe sta bili neizmerno srečni. Kot vedno smo se ustavili tudi v slaščičarni in deklica je bila presrečna, ker je lahko jedla sladoled. Mama je bila  prehlajena in smo zanjo raje naročili slaščico. Obe  sta neizmerno hvaležni, botro lepo pozdravljata in ji želita vse najlepše. Pravita, da bosta molili zanjo. Deklica je tudi napisala pismo in narisala risbico za svojo botro. Hvala tudi v našem imenu. Bhuvaneshwari je izjemno inteligentna in prepričan sem, da bo gospa Milojka še ponosna nanjo.
ODLOCITE SE TUDI VI!!!Postanite botri tem ubogim otrokom. Zelo malo je potrebno,da narišete nasmeh na otrokove obraze, jim omogočite streho nad glavo, hrano, šolanje, zdravstveno oskrbo, skratka  otroka vredno življenje, hvaležni vam bodo. Kontaktirajte nas. Otroci, ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani http://www.child-sponsor.net ali na Facebook Društvo botrov otrok TWIMC.
 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.