Sunday, 21 October 2012

Botra Marie Di Centa je ponovno osrečila svojo varovanko !

A.Sanmuga Priya je že tretjič prejela paket od botre Marie Di Centa. Bila je precej nestrpna,da ga odpre in vidi kaj je notri. Razveselila se je vsake stvari, ki jo je vzela iz paketa in tudi mi smo se veselili z njo. Z žerečimi očki je pripovedovala, kako je srečna in kako dobro mamico ima. 

 

 Prosila me je tudi, naj botro lepo pozdravim in se ji zahvalim za vse. Pošilja ji poljubčke in ji želi, naj se ji njeno dobrota povrne.
Tudi jaz bi se rad zahvalil za lep dan, ki smo ga uživali skupaj z deklico. Želim si, da bi tudi drugi otroci dobili botre in nebi bili več lačni. Lepo bi bilo videti srečne otroke, ki jih ne skrbi kaj bodo jedli in kako bodo živeli, zato vas dragi ljudje dobrih src pozivam k botrstvu. Pomagajmo čim več otrokom do lepšega jutri brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani:  http://www.child-sponsor.net

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.