Monday, 15 October 2012

Botra Katja Sevšek je ponovno osrečila svojo varovanko Ancy!!!

Ni dolgo, kar sem Ancy na željo njene botre Katje Sevšek še skupaj z drugimi otroci peljal po nakupih. Toda botri srce ni dalo miru in je želela ,da bi bil za Ancy 15. rojstni dan nepozaben. oslala je denar z željo, da naročim torto  in naj si kupi kar si želi.

 

Napravila ji je veliko veselje in presenečenje. 

Kaj takšnega si deklica ni niti v sanjah predstavljala. Do sedaj še nikoli ni praznovala rojstni dan.
Pa ne samo to. Katja Sevšek ji je poslala tudi svoj video posnetek z čestitko, da ji osebno vošči. Na srečo smo imeli elektriko predno smo šli po nakupih in sem lahko Ancy predvajal video. Od začudenja in veselja je samo  gledala. Joj kok jo je razveselilo, da se je botra tako lepo spomnila. Najprej ni mogla niti besede spraviti iz sebe, toda, ko je spregovorila je dejala:  »Oh,kako dobro mamico imam. Kako lepo skrbi zame. HVALA  MAMI...joj kako te imam rada. Ti si najlepše darilo,ki mi ga je dal Bog.«
Običajno imajo tukaj otroci radi za rojstni dan novo obleko.
Tudi ona si je  zaželela obleko. Izbrala je  malce boljšo obleko. Torto sem naročil že prej in smo se na poti nazaj ustavili v slaščičarni,da se je  posladka s sladoledom. Kako  zelo ima rada sladoled in dan je bil še lepši. Doma se je najprej preoblekla v novo obleko. Bila je kot princeska. Zatem smo ji vsi zaželeli ve najboljše za rojstni dan. Razrezala je  torto in vsakemu dala po košček. Bila je neizmerno vesela. Od veselja je tudi zaplesala. Tudi drugi otroci se veselili skupaj z njo in tudi oni od veselja zaplesali in zapeli. Bilo je prav lepo praznovanje. Ancy tega rojstnega dneva  ne bo nikoli pozabila v svojem življenju.
Res  jo je Katja lepo presenetila, ko ji je omogočila, da je prvič v življenju praznovala rojstni dan. Tako vesele je še nisem videl. Naročila mi je naj botri  povem, da ji je neskončno hvaležna, da jo ima nadvse rada , ji želi vse naj lepše in ji pošilja na tisoče poljubčkov.
HVALA ti Katja. Ne samo Ancy tudi vsem nam si polepšala nedeljo. Ni večjega  veselja kot videti nasmejane vesele obrazke otrok. Tvoje delo je vredno vsega občudovanja. Si lahko za vzgled vsem nam. Ljudje kot ti so pravi zaklad življenja. Naj bo svet poln taksnih ljudi kot si ti. Ljudi,ki delijo upanje in srečo brez zahteve.
Tudi vas  dragi ljudje dobrih src pozivamo k boterstvu. Dajmo, skupaj pomagamo čimveč otrokom do lepšega jutri brez lakote in z možnostjo šolanja.
Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani  http://www.child-sponsor.net

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.