Tuesday, 5 February 2013

Botra Anja Štular je razveselila Jayaseeli!

Ko sem Jayaseeli povedal, da je botra poslala denar zanjo je bila zelo presenečena, saj sploh ni vedela, da je imela rojstni dan. 


Prvič v življenju je  šla po novo obleko in obutev in je bila kar malo prestrašena. Ko si je malo ogledovala okoli si jez velikim veseljem izbrala dve oblekici in , ker je imela že premajhne natikače si je izbrala zelo lepe in kvalitetne. Tudi ona si je kupila knjigi v angleščini in peljali smo jo na sladoled, ki je bil kot za vse otroke tudi zanjo nekaj posebnega.
Ko se je pri nas doma preoblekla je od veselja kar poskakovala. Tudi ona je v zahvalo botri povedala pesmico. Lepo vas pozdravlja in se od srca zahvaljuje. Zahvaljujem se tudi jaz, saj stre mi omogočili, da jo osrečim.
Dragi prijatelji, z vašo pomočjo mi bo dano osrečiti še več otrok,  jih rešiti revščine in lakote. Otroci, ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani: http://www.child-sponsor.net ali na facebook strani Društva botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.