Friday, 4 January 2013

Atheswari!

Atheseari se je tako razveselila nakupa, da je že pred odhodom zaplesala in zapela za svojo botro. Botra Suzana Fink je svojo varovanko izjemno razveselila, ko ji je poslala denar za nakup. 


Atheeswari je prišla bosa, saj so bili njeni edini natikači strgani, zato je svoji botri še posebej hvaležna, da ne bo več hodila bosa. Poleg obutve je želela tudi novo obleko. Po nakupih smo odšli še na sladoled, česar se otroci še posebej veselijo. Pri nas doma se je preoblekla in obula nove natikače. Od sreče je kar žarela. Kot sonček. Draga Suzana, Atheswari me je prosila, naj se vam zahvalim in vam pošljem poljubčke. Ponosna je in srečna, da ima tako dobro botro.
Tudi midva z ženo sva vam nadvse hvaležna za vaše dobro srce. S tem, ko osrečite otroka, osrečite hkrati tudi vse nas. Hvala!

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.