Tuesday, 18 September 2012

Ateeswari in njena mama sta presrečni

Botra gospa Suzana Fink je poslala denar Ateeshvari za nakup obleke in kar bi bilo potrebno za kuhinjo.

 

Tako je znova presenetila in nadvse razveselila svojo varovanko ,za katero je življenje postalo kot v pravljici. Ateeshvari si je izbrala  kavbojke in majico. Potrebovala je tudi posodo, da si bo lahko nosila hrano v šolo. Do sedaj je nosila v plastični škatli, kar nikakor ni zdravo.
Kupili  smo »prezer kuker»(posodo za hitro kuhanje). V tem se riž hitro skuha in  gospodinja tako privarčuje  na času in kurjavi. Kupili smo kar dva lonca. Enega za riž, drugega pa za zelenjavo, meso,itd. Sedaj bodo lahko ponosno kuhali. Do sedaj niso imeli nobene  primerne posode za kuhanje. Sami pa si ne bi mogli privoščiti posode za hitro kuhanje, ker je predraga.
Na poti k nam domov smo se kot vedno ustavili še na sladoled, ki ga imajo otroci nadvse radi.  Pri nas doma se je preoblekla v nova oblačila. Veselila se je in mi z njo.
Ob slovesu mi je naročila naj  povem botri kako bi bila  vesela, če bi bila ob njej in bi jo lahko objela in ji rekla "MAMI RADA TE IMAM" . Od srca se ji zahvaljuje in ji pošilja tisoče poljubčkov. Prav tako pa se iz srca zahvaljuje mama, ki bo sedaj lahko z veseljem  kuhala. Tudi ona zeli botri vse najlepše in pravi naj jo Bog čuva na vsakem koraku in da bo v molitvah molila tudi zanjo.
Prepričan sem ,da sta obe z mamo bedele še pozno v noč od sreče in zadovoljstva.
Tudi jaz se zahvaljujem  gospe Suzani Fink, da sem lahko osrečil njeno Ateeshvari .Vsem nam je lahko za vzgled. Ljudje kot je ona so pravi zaklad življenja. Njeno dejanje je vredno vsega občudovanja.
Tudi vas dragi ljudje dobrih src pozivamo k botrstvu. Dajmo, skupaj pomagajmo čim več otrokom do lepšega jutri, brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroci, ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani  http://child-sponsor.net. , ali  na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.