Friday, 11 January 2013

Ansuya!

Tudi botra Leskovšek Branka je polepšala svoji prikupni brihtni varovanki božične praznik, ko je poslala denar,da si deklica kupi kar želi.


Zaželela si je nove obleke in obutve, saj je sploh ni imela. Obleko in natikače je izbrala sama. Bila je izjemno vesela in hvaležna. To je bila njena prva nova obleka.
Oči so ji kar žarele od veselja, zahvaljevanju ni bilo ne konca ne kraja. Botri je tudi povedala pesmico v zahvalo. Vsi smo se veselili skupaj z njo. Bilo mi je le žal, da ni bilo nobene slaščičarne v bližini, da bi ji polepšali že tako lep dan. Imeli smo  srečo, da so v tem majhnem mestecu imeli trgovino z oblekami.
Draga Branka, hvala, ker ste omogočili deklici, da je kupila obleko in obutev, saj je to nujno potrebovala. Hvala tudi, ker smo se imeli možnost veseliti z njo.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.