Saturday, 9 February 2013

Anita, Sumathi in Sriram so bili veseli nakupa!

Botri Darija Starešinič varovanki Aniti, Družina Agovič varovanki Sumathi in Erika Žagar vorovancu Sriramu so poslali denar naj si kupijo kar potrebujejo ali si želijo. 


Anita je prišla z mamico in sta kupili posodo za vodo in posodo, ki ohranja hrano toplo. Tako bodo prihranili na kurjavi in času.
Sriram si je kupil hlače, srajco, trenerko, obutev in kar je potreboval za šolo.
Sumathi si je izbrala nadvse lepo obleko malce boljše kvalitete in obutev.
Da pa sem jim  še dodatno polepšal dan, sem jih odpeljal še na sladoled. Vsi vključno z Anitino mamico so ga jedli prvič in so bili nadvse veseli.
Doma so se otroci slikali, da se bodo še botri in prijatelji veselili z njimi ob gledanju slik. Vsi se od srca zahvaljujejo za pomoč in vam dragi botri želijo naj se vam vsa dobrota tisočkrat povrne. Želijo vam, da bi bili srečni tako kot so oni.
Dragi prijatelji pomagajmo čim več otrokom do lepšega jutri brez lakote in z možnostjo šolanja. Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani :http://www.child-sponsor.net/ ali na Facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.