Wednesday, 21 November 2012

Ana Favai je obiskala Gašperja in otroke

Kot ste verjetno že prebrali je naša Ana obiskala Indijo in med drugim tudi našega Gašperja. Sprejeli so jo z značilno dobrodošlico z Arthi in šali, kot je tam navada. Gašper je takole opisal njen obisk: »Končno smo dočakali Ano.

 

 Iz Chennaia je prišla z vlakom. Na postaji sem jo čakal a je ni bilo. Po telefonskem pogovoru sem ugotovil, da se je odpeljala naprej. Z vlaka mi je lahko le še pomahala. Na naslednji postaji me je že čakala. Moja žena Clementsa jo je že čakala z dobrodošlico. Smejali smo se tej mali dogodivščini in skupaj pojedli kosilo. Po kosilu smo se odpeljali v 20 km oddaljeno vas Vazhuthalapattu, kjer smo se v šoli srečali z otroci in učitelji, ki so nas že nestrpno in z veseljem pričakovali. Tukaj imamo kar precej otrok, ki že imajo botre in tudi kritičnih primerov otrok, ki botre nujno potrebujejo. Ravnateljica šole je skupaj z učitelji zaželela dobrodošlico z arthi, otroci pa so pripravili prisrčen program, kjer so malo zapeli, zaplesali, itd. Otroci so bili nadvse veseli druženja z Ano. Za njih je bilo to nepozabno, nadvse prijetno srečanje, ki se ga bodo s še dolgo spominjali. Ani in tudi nam je druženje z otroci nadvse polepšal vroč in soparen popoldan. Ana zaradi težav z elektrike ne more priti v kontakt z vami, čeprav je to zelo želela. » Veseli smo, da je Ana preživela lep dan z otroci in Gašperjevo družino. V mislih smo z njo in ji želimo še naprej lepo potovanje po Indiji.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.